Indtryk af IKKO OH1, del 2

Katie Melua "Just like heaven"

Bedre end før, mere ro mere kontrol og dybere bas. Det kan absolut svare sig at sætte bedre grej foran dem, de vokser fint med opgaven. Der er en mere alvorlig stemning i musikken detaljerne står lidt skarpere, det er ikke en stor forskel, men den er bestemt hørbar.

Samme sang nu med Audinst som forstærker efter mysten.

Bassen fylder mere er det første man lægger mærke til, hele lydbilledet er en smule mere dunkelt, der kommer et lille strejf af sibilans, ikke noget der genere mig for det er meget lidt, det er igen ikke nogen vild forskel, udover at bassen fylder mere, den er ikke dybere, den breder sig bare mere ud i "rummet"..

Yello "I love you"

Hold nu kæft så er der bas, noget mere voldsom, det hele strammes op med mysten alene, ligesom før. Igen er det de små ting der henrykker og får mig glad i låget, jeg er helt tosset med den bas..

Med Audinst amp, endnu mere BASSSSS, jeg tror mine øjne snart begynder at bløde, skærmen flimrer lidt også, yeah hell yeah...

tager lige The race også, der er nemlig så meget gang i det nummer, nu bløder øjnene, for hulen hvor er det her fedt..

Det er et nummer med fart på, the race duh, naturligvis er der fart på, jeg kan huske da den kom frem og jeg var til fest hos en god ven hvor alle var klædt i sort og skabte sig som gale grise til det nummer, jeg fattede ikke en meter, det gør jeg nu..Det er så vildt, trompeterne blæser til angreb og det hele er bare så meget for meget på alle mulige måder, så meget for meget at det er godt.

Så sidder den gamle krop og hopper i stolen, det kunne den godt lide at høre, hvor er det bare en vild bas det nummer har..

Det er som at have et helt orkester proppet ind i hovedet, mens bilerne ræser gennem roen på en..

Man bliver bare SÅ GLAD, der er ikke noget der ikke virker alt er skarpt klart og tydeligt.

De her inears leverer bare det man smider i dem, de er bare goe. Det vidste jeg jo godt for de er også fede fra telefonen eller M0, men de vokser bare så meget når man smider en fuldblodshest under dem, det flyver bare afsted..

Mike Oldfield "shadow on the wall"

hmmm det ved jeg ikke om jeg kan lide, jeg er ellers ret glad for det nummer, synes Chapman´s stemme er så sej i det nummer, men han drukner lidt i musikken, som påkalder sig mere opmærksomhed end normalt, det er nok det at de er så fri for sibilans der rammer hans stemme lidt for hårdt, det er satdig et super stykke musik, men jeg ville gerne have Chapman længere frem og stå, der hvor han plejer at være, fjerner lige Audinst, tror det kan være den der er lidt dum..

JADA så er han der og fylder igen, det er jo en regulær forvandlings kugle jeg har fået proppet i hovedet, jeg plejer jo lidt at have forskellige bøffer til forskellige kunstnere, nu kan jeg nøjes med 5-8 forstærkere og et sæt inears og stadig være glad for alt hvad jeg lytter til, ikke nær så sjovt og alt for nørdet, men jeg kunne..

Jeg er nød til at have noget Stones på, en test er ikke en test uden Stones.

Paint it black

Gider ikke skrive jeg skal danse lidt i stolen, nuff said

gimme shelter ahhhh jahhhh jeg er stonesfan, må erkende det faktum..Når jeg lytter Stones er det som om det løfter sig op og bliver til fornemmelser og følelser jeg oplever, jeg er så glad for deres lyd, det bliver bare mast ind i min hjerne og lavede man en måling ville det sikkert ligne nytårs aften.

Angie ingen dag uden Angie, fuck jeg tuder allerede og den er dårligt kommet i gang, det her kommer til at gøre nas på den gode måde.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 så kan jeg lidt igen, hvor er det bare smukt, jeg kan ikke det her..i må selv forestiller jeg nogle bevingede ord om dynamik og vidunderlige lyde..

"Love is strong" så er man cool igen, musikken fylder bare det hele der sker så mange ting og man hører bare ALT, Keith spiller med begge hænder Charlie´s stortromme tæver mine ører med sanseløs ligegyldighed for mit ve og vel...

The Kelly family "Angel"

Jeg ved ikke hvorfor men jeg elsker bare det nummer, der er nogle skønne stemmer, som gør at jeg nærmest ikke lytter til resten, det bliver som stort set alt andet bare afleveret i øret med kontrol klarhed og er lige blevet vasket så det er rent og lækkert..

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

You May Also Like