Lad mig præsenterer mig selv, jeg hedder Claus og jeg ejer og driver hoved-grej.dk, jeg blev for snart 15 år siden bidt af en radioaktiv hovedtelefon og har lige siden været forelsket i den oplevelse som hovedtelefoner giver mig.

Efter mange år som hoved-fi entusiast stødte jeg for nogle år siden på Aune X1 Pro, der imponerede mig så meget at jeg med det samme bare måtte købe sådan en til mig selv. Det gik imidlertid op for mig at mærket slet ikke blev forhandlet her i Danmark, og så tog jeg altså beslutningen om at gøre noget ved det. Dermed blev jeg så pludselig selv forhandler. Oprindeligt var min intention kun at påtage mig besværet med import osv. for at videresælge til nogle få gode venner og bekendte, men da det første lager var udsolgt på under tre uger, fik jeg blod på tanden. Pludselig solgte jeg for så meget at det blev nødvendigt at få et CVR nummer, for at holde mig på den rigtige siden af loven, så det blev hurtigt klaret.
 
Den egentlige forretning startede med Takstar HI2050 og Takstar Pro 80, som var min første store ordre; en stor palle sendt med skib fra Kina, hvilket viste sig at være noget mere kompliceret end forventet, men problemer er jo til for at blive løst, og udfordringer til for at blive overkommet. Jeg nåede vist at blive ti år ældre på et par måneder, men det hårde arbejde bar frugt - og alt er godt som ender godt, siges det jo. Med vilje, energi og knofedt kan man jo klare det meste, og således endte det da også godt.

Formelt er Hoved-grej min bibeskæftigelse, men reelt er det mit hjertebarn; oprindeligt var det produkterne, der motiverede mig og udgjorde kernen i min forretning, men lynhurtigt blev det kunderne der kom til at stå i centrum. Det er derfor ikke nok for mig at sælge nogle af markedets bedste produkter til markedets absolut bedste pris - dette er naturligvis stadig vigtigt, men for mig er og forbliver det allervigtigste kundernes tilfredshed med deres køb, også på langt sigt i form at ejerglæde, lydoplevelser og lyttebegejstring.

Jeg har efterhånden fået skabt mig et ry, både inden- og udenfor Danmarks grænser, som “ham der kender de gode og billige produkter.” Jeg får dog også selv masser af inspiration fra mine kontakter overalt på kloden, men jeg vil aldrig tage en vare ind jeg ikke selv ville købe.

Faktisk gør jeg en dyd ud af selv at kende og bruge de varer jeg sælger - ikke bare nogle få udvalgte af dem, men dem alle sammen i kontinuerlig rotation. Langt størsteparten af disse varer er også ofte på låneture, som man kan tilmelde sig på www.hoved-fi.dk, så det er muligt at lægge øre til dem inden man køber. Var det ikke for låneturene, så ville det være meget vanskeligt at komme til at lægge ører til mange af disse varer, fordi jeg for de flestes vedkommende er eneforhandler i Danmark, og for enkelte af dem endog eneforhandler i hele EU.

Jeg har altid haft kraftige aversioner mod de tårnhøje avancer på HIFI, både som entusiast og som forhandler, og resultatet er tydeligt: det er billigere at handle hos Hoved-grej end selv at importere produkterne fra f.eks. Kina! For at være helt ærlig, og totalt ubeskeden, så er Hoved-grej det absolut bedste eksempel jeg kender på at lav pris og god service sagtens kan gå hånd i hånd.

Jeg sender ALTID ordren afsted samme dag pengene går ind på kontoen, jeg gør meget ud af at holde mine kunder opdateret på deres ordrestatus, og jeg bytter altid uden brok. Jeg følger også gerne op på handlen senere for at sikre mig at tilfredsheden fortsat er i top.

Min målsætning er simpelthen før som nu, og formentlig også i al fremtid, at tilbyde de produkter, der giver mest vellyd for færrest penge - eller sagt på en anden måde: produkter der lyder væsentligt bedre end deres pris indikerer.

Måske kender du mig allerede fra www.hoved-fi.dk, som jeg også er ophavsmand til og driver sammen med flere gode venner, hvor vi primært taler om hoved-fi-udstyr, men også andre mere eller mindre relevante og altid hyggelige emner. Hvis du er interesseret i hoved-fi men stadig ikke er medlem af forummet, så vil jeg anbefale dig at blive det.

Har du nogen spørgsmål af nogen art, så er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen her på siden.