Handelsbetingelser

 

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på https://hoved-grej.dk/

https://hoved-grej.dk/ ejes af Claus N Nielsen og er et enkeltmandsfirma.

CVR-nr.: 3417 4091

adresse Kratløkke 13a, 6200 Kilplev, Danmark

tlf. +45 6045 0775

e-mailadresse hovedgrej.dk[at]gmail.com

Aftalerne indgås på dansk, engelsk, tysk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via https://hoved-grej.dk/ Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Betaling og levering

Vi modtager betaling med VISA, VISA/Dankort, Mastercard, Mobilepay og bankoverførsel.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Eller: Hvor der er tale om Cutom IEM trækker vi betalingen, når udførelsen påbegyndes.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Alle priser er incl. forsendelse.

Vi leverer varen 2-4 dage efter dit køb.

Butikken sender indenfor 24 timer.

Ordrer indgået Fre-Lør- Søn indleveres, så de kommer med første gang GLS henter pakker (Mandag morgen).

Vi bruger altid løsningen med afhentning i pakkeshop.

Skumpropper sendes med brev til "næste dags levering" og kommer derfor direkte hjem til dig.

Vi leverer varerne med GLS/Postnord og vi leverer til hele verden.

Ønsker du et andet firma til at stå for fragten, kontakt mig, helst før købet, da der kan tilkomme ekstra udgifter i forbindelse med andre fragtfirmaer.

Fortrydelsesret

Når du som forbruger køber varer på internettet, har du 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Du har ret til at fortryde et køb uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved fortrydelse nedenfor.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere partier eller dele, løber fortrydelsesfristen fra du, eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Undtagelser til fortrydelsesretten

Du har dog ikke fortrydelsesret ved køb af Specialfremstillede varer (Custom IEM)

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen/emballeringen på Inears, TWS og IEMs

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev, en e-mail eller en fax, hvor du oplyser, at du fortryder til hoved-grej.dk, du kan svare på din ordre bekræftigelse bruge mail, eller Messenger på facebook.

Du kan ikke fortryde ved:

  • at nægte at modtage varen
  • eller ved at undlade at hente den.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returportoen ved fortrydelse påhviler kunden.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os. Uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig.

 

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, Hvor vi har modtaget varen igen. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling via bankoverførsel. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Du skal som kunde, tilbagelevere varen i originalemballagen.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Du har som forbruger 24 måneders reklamationsret efter købeloven. Det betyder, at hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen.

En mangel kan fx være en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Opdager du en mangel, skal du reklamere til os ”inden rimelig tid”. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger.

Mener du at varen har en mangel beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintStart.aspx

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse hovedgrej.dk[at]gmail.com

Ovenstående er noget der skal oplyses om, men vil aldrig blive aktuelt.