Jeg har et tæt samarbejde med http://hoved-fi.dk/ og på Hoved-fi kan man som medlem melde sig til vores låneture, vi ser naturligvis helst at der bliver skrevet et par linjer om produktet efter man har haft det på besøg, det er dog ikke noget krav, bare dejligt når det sker..

I denne del af hoved-fi finder du vores tourdel, hvor de fleste af mine produkter er på konstant omløb mellem medlemmerne på siden, i Denne tråd kan du læse hvordan det hele foregår, det kræver så at man melder sig ind, det koster ikke noget at være medlem, det kan dog være en dyr affære at opdage hvor godt musikken kan lyde når man skifter til seriøst hoved-grej..

Har du lyst til at deltage og prøve nogle af mine produkter, er det bare at melde sig ind på verdens bedste forum, du vil elske det der..

Hoved-fi og Hoved-grej ejes begge af mig, det er dog to helt adskilte ting og har ingenting med hinanden at gøre økonomisk, jeg bruger bare en del af Hoved-grej´s reklamebudget på at forkæle medlemmerne på hoved-fi og stiller udstyr til rådighed for gennemlytning og reviews..